Política de Privacitat

Els Clients i Usuaris es comprometen a navegar per la pàgina web i a utilitzar el contingut de bona fe.

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i segons la nova normativa europea, d’entrada en vigor el 25/05/2018, li informem que l’emplenament de qualsevol formulari existent en el Lloc web www.newecosmetics.com o la remissió d’un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies implica l’acceptació d’aquesta política de privadesa, així com l’autorització a la Titular perquè tracti les dades personals que ens faciliti, que seran incorporats al fitxer “clients” automatitzat sent la responsable Meritxell Guasch Marquis.

Les dades dels Clients seran utilitzats per a l’enviament a través d’email de les vendes que realitzi el Portal i per al lliurament de les compres.

Per la mera visita a la Web, els Usuaris no faciliten informació personal alguna ni queden obligats a facilitar-la, lògicament.

La Titular es compromet a guardar la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada i a utilitzar-la únicament per a les finalitats indicades.

El Portal presumeix que les dades han estat introduïts pel seu titular o per persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes.

Correspon als Clients l’actualització de les seves pròpies dades. A qualsevol moment, el Client tindrà el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a totes les seves dades personals inclosos en els diferents formularis d’alta. Per modificar o actualitzar les seves dades personals el Client haurà d’accedir a www.newecosmetics.com , a l’apartat “El meu Compte”. Per cancel·lar el teu compte escriu un correu des de l’email del teu compte a info@newecosmetics.com amb l’assumpte “Cancel·lar compte”.

Per tant, el Client és responsable de la veracitat de les dades i La Titular no serà responsable de la seva inexactitud de les dades personals dels Clients. Conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, La Titular ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades facilitades pels Clients i, a més, ha instal·lat tots els mitjans i mesures al seu abast per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i extracció dels mateixos.

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades és l’autoritat supervisora a Espanya i pot donar-li més informació sobre els seus drets i obligacions en relació a les seves dades personals, així com gestionar qualsevol queixa que tingui sobre el tractament que fem de les seves dades personals.

L’última data d’actualització d’aquesta política ha estat el dia 21 de Maig de 2018.